Kosár

>>>
 
 

Belépés

 


PARTNEREINK

Fejlesztő foglalkozások
óvodásoknak
és kisiskolásoknak

Életvezetési 
tanácsadás felnőtteknek

Nevelési tanácsadás
szülőknek, nagyszülőknek


MimiQ Grimaszpárbaj kártyajáték

Cikkszám : AJ 038

Eladási ár: 2.990 Forint
Raktármennyiség : van raktáron
Kosárba tesz

MimiQ, Grimaszpárbaj, logopédiai játékok, páros játékok, kiscsoportos játékok, családi társasjáték, játékok 4 éves kortól


MimiQ Grimaszpárbaj kártyajáték
Ajánlott korosztály: 4 éves kortól
Játékosok száma: 2 - 6 fő

Gyűjtsd össze a legtöbb grimaszt! A MimiQ Grimaszpárbaj társasjátékban minden arcizmodat használnotok kell! A játék célja, hogy minél több hármas sorozatot összegyűjtsetek kártyalapokból, amik különféle mimikákat ábrázolnak. 

A játékban az egyik játékosnak az arcával kell mutatnia, hogy milyen kártyalapra van szüksége. Ha van a játékostársánál, akkor neki oda kell adnia, ellenkező esetben egy nyelvnyújtás is elég tudatva, hogy nincs nála az adott kártya. Ha nincs meg a kártya, akkor húzni kell a pakliból. Amennyiben sikerül megszerezni három egyforma lapot, akkor tedd le magad elé, és újra kérhetsz kártyákat! 

A MimiQ Grimaszpárbaj társasjáték addig zajlik, amíg nem fogy el az összes húzólap! Aki a több sorozatot gyűjtötte be, megnyeri a játékot! A játék logopédusok által lett kifejlesztve, fejleszti a beszédkészséget, a koncentrációt, erősíti a figyelmet! Grimaszoljatok, nevessetek rengeteget!