Kosár

>>>
 
 

Belépés

 


PARTNEREINK

Fejlesztő foglalkozások
óvodásoknak
és kisiskolásoknak

Életvezetési 
tanácsadás felnőtteknek

Nevelési tanácsadás
szülőknek, nagyszülőknek


Uga Buga / COCKTAIL GAMES

1 2
Cikkszám : AJ 036

Akciós ár: 3.591 Forint AKCIÓ! -10%
Raktárkészlet : a termék kifogyott, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon

Cocktail Games, Uga Buga, UgaBuga, kártyajáték, figyelem és emlékezet fejlesztése, vicces társasjátékok, szórakoztató játékok, játékok 7 éves kortól


COCKTAIL GAMES
Uga Buga
Ajánlott korosztály: 7 éves kortól
Játékosok száma: 3 - 8 fő
Tartalom: 52 kártyalap (44 szókártya és 8 műveleti kártya), 1 játékszabály

Most kiderül, hogy ki lesz a kiválasztott, aki képviseli az egész törzset! Az ősi klán egésze összegyűlt, hogy kijelöljék a vezetőt az UGA BUGA szent rítusa szerint. Nők és férfiak egyaránt harcolnak a törzsfőnök cím elnyeréséért. Memorizál és légy Te a törzsfőnök az Uga Buga társasjátékban!

A feladatod, hogy memóriádra támaszkodva szabadulj meg lapjaidtól. Az lesz a diadalmas vezér, akinek a játék végén a legkevesebb kártyája marad.

A játék menete 3 körből áll, és a legszőrösebb ősember kezdi. A játékos felfedi az egyik kártyáját, majd lerakja az asztal közepére. Kiadja a rajta szereplő hangot, majd a HA! felkiáltással, egy másik játékosra mutat. A kihívott játékos is felfedi egyik kártyáját, és már az asztal közepén lévő kártyára teszi. Ki kell ejtenie először a már lerakott kártyán szereplő hangot, majd a saját kártyáján lévőt. Ezt követően ő szólít fel egy, az őt kihívótól eltérő játékost a folytatásra a HA! felkiáltással. A játék így folytatódik, minden kihívott játékos hozzárak egy kártyát és kiejti az összes már elhangzott hangot a saját kártyáján szereplővel befejezve, majd rámutat egy következő játékosra HA!-t kiáltva. A 4 fajta műveleti kártya nehezíti az egészet. Ha valaki hibázik vagy túl sokat gondolkodik, dadog, akkor a többiek rámutathatnak azzal a felkiáltással, hogy HO!

A játék akkor ér véget amikor a pakliban nincs már elég kártya ahhoz, hogy minden játékos készletét újratöltsd. Minden játékos megszámolja az előtte lévő kártyákat, és az nyer - vagyis az lesz a főnök - akinek a legkevesebb kártyája van. Akinél a legtöbb lap van, tapsot érdemel a kitartásáért!