Kosár

>>>
 
 

Belépés

 


 HA MÁR TANUL A GYEREK...

Olvasás

A diszlexia - avagy dyslexia - speciális olvasási nehézséget jelent - amely különböző részképességek gyenge működésének összeadódásaként jöhet létre, így érintheti a nyelvi fejlettséget, a térbeli tájékozódást, a vizuális (képi) feldolgozó folyamatokat, stb. A diszlexia megelőzése vagy terápiája ezeknek a részképességeknek a fejlesztéséből, az olvasás megtanításának hagyományostól eltérő módszeréből áll.

Ebbe a kategóriába a diszlexiáról szóló könyveket, ill. a terápiához használható játékokat és kiadványokat gyűjtöttük össze..


Írás

A diszgráfia (latinul: dysgraphia) olyan speciális nehézség, mely hatással van az írás formai és/vagy tartalmi jellemzőire. Gyakran olvasási problémával, diszlexiával társul, ezért a terápiához alkalmazható kiadványok egy része mindkét területre összpontosít. Ld.: Diszlexia

A diszgráfia speciális terápiát igényel, melyekhez a szülők és a pedagógusok számára is jól használható kiadványokat gyűjtöttünk egybe. A diszgráfia megelőzéséhez kapcsolódó játékok megtekintéséhez látogasson el az Ügyes(edő) kezek oldalunkra is!


Matematika

A diszkalkulia (dyscalculia) kifejezés olyan összetett tünetegyüttest jelöl, mely a számolás, a matematikában való tájékozódás zavarához vezet. A diszkalkulia megelőzéséhez és terápiájához színvonalas játékokat és kiadványokat válogattunk a fejlesztőpedagógusok és az érdeklődő szülők számára.Feladatlapok kerettel 

A kerettel használható feladatlapok (Bambino LÜK, LOGICO Primo és Piccolo) elsősorban a pedagógusok számára ismertek, változatos lehetőséget nyújtanak a tanulási problémák megelőzéséhez. A feladatlapok tematikus csoportokba rendezettek, ezáltal segítik a fejlesztő munka tudatos tervezését. A keret kialakítása már korai életszakaszban is lehetővé teszi az önellenőrzéshez való hozzászoktatást.További információk:
info@jatektanoda.hu

Termékek


Akciós termékeink


HogyVagyHáz


  Fejlesztő foglalkozások
óvodásoknak
és kisiskolásoknak

Életvezetési és nevelési
tanácsok felnőtteknek

(Átlépés a HogyVagyHáz
oldalára a képre kattintva)


PARTNEREINK:


Tovább a DSzIT honlapjára