Kosár

>>>
 
 

Belépés

 

 

JÁTÉKKATALÓGUS


A legkisebbek játékai (A mama ölében...) A legkisebbek játékai

Az első életévek játékai a világ felfedezéséhez igazodnak, megismertetik a kisbabákat és a tipegőket a tárgyak tulajdonságaival, hozzásegítik a piciket az örömszerző tevékenységekben való elmélyüléshez. Segítséget nyújtanak a beszédinduláshoz, a tapintás kifinomulásához, a fogzás kényelmetlenségeinek leküzdéséhez, stb.Aprócskák játékai (Bölcsődések is elkezdhetik...)

Játékcsoportunkat az egészen apró gyerekek figyelmébe ajánljuk, elsősorban a bölcsődés korosztály számára, 2-3 éves kortól ajánlottan válogattuk.


Kisgyerekek játékai (Óvodában, óvoda után...)

Az óvodás korosztály számára készült játékok elősegítik az iskolaérettség kialakulását és a tanuláshoz szükséges képességek harmonikus fejlődését. Az e célból válogatott fejlesztő játékokat, társasjátékokat 4-5 éves kortól ajánljuk.

Nagyobbak játékai (Játszva tanulok...)

Társasjátékaink 8-99 éves korig játszhatók, emellett kínálatunk egyszemélyes fejtörőket, játékos feladványokat, gondolkodtató játékokat is tartalmaz.


Bábok, mesehősök

Játékok, melyek megmozdulnak, életre kelnek, kifejeznek örömöt és bánatot, félelmet és büszkeséget. Játékok, melyek mögé egy picit be lehet bújni, melynek bőrébe bújva minden következmény nélkül ki lehet magunkat próbálni... Játékok óvodai beszoktatáshoz, terápiához, színdarabokhoz.

A formaillesztő játékok elsősorban a vizuális (képi) képességek fejlődését segítik elő. Puzzle kínálatunk a néhány darabos, könnyen kirakható formáktól a több figyelmet és kitartást igénylő, részletezettebb termékekig terjed. A kirakó játékok többnyire igényes képi világúak, kínálják az ismeretek gazdagítását, a szókincs fejlesztését is.
Építőjátékok

Az építőjátékok már egészen korai életszakaszban is biztosíthatják az alkotás örömét. A rakosgatástól a tudatos építésig vezető úton finomodik a gyermek kézügyessége, fejlődik konstruáló, kombinációs képessége, tapasztalatot szerez a térbeli viszonyokról. A mozdulatok finomodásával, precízebbé válásával egyre kisebb méretű építőjátékok is örömet szereznek!Hangszerek

A zene körülöleli mindennapjainkat, de ritkán tudatosítjuk, hogy mennyire meghatározza a gyermeki fejlődést megannyi zenével kapcsolatos kifejezés: ritmus, hangerő, hangzás (pl. csengő hang, vagy karcos hang). Ezek a zenei elemek kihatással vannak személyiségünk alakulására. Segítik önérvényesítésünket, a térköz-szabályozásunkat, de az írás és olvasás elsajátításánál is meghatározó szerepet játszanak.
A játékhangszer az önkifejezés egyik kiváló eszköze a gyermek számára.


Járművek

"Tűzoltó leszel..." Járműparkunkat minden szakértő kisfiú örömmel fogja mustrálni: a bababarát gurulós kisautótól kezdve tűzoltó- és mentőautók, rakodóautók, stb. egész sora várja apró sofőrjeit.


Kínálatunkba elsősorban olyan játékkártyákat válogattunk, melyek a gyerekek és felnőttek számára is élvezetessé teszik a játékot. Amellett, hogy kiváló szórakozási lehetőséget biztosítanak, valamennyi általunk kínált kártyajáték fejlesztőpedagógiai értékkel is bír: többféle képesség fejlődését segíti elő szinte észrevétlen formában.
Termékcsoportunkba azokat az eszközöket gyűjtöttük, amelyek a sokféle egyéni és csoportos játék nélkülözhetetlen kiegészítői lehetnek: színes ceruzák, ollók, ragasztók, gyurmák, ecsetek, temperák, dobókockák, stb.


A sikeres tanulás egyik alappillére a kreatív gondolkodás kibontakoztatása. A kreatív játékok önállóan és társaságban is játszhatók, ösztönzik az alkotókészséget.

Memóriajátékok

A klasszikus memóriajátékok kártyáit képekkel lefordítva, megkeverve helyezzük az asztalra. Két fordítással kell teljesen azonos párt találni - ha sikerül, újabb két fordítás az ajándék!
A memóriajátékok fejlesztik a vizuális (képi) emlékezetet, a lokális (helyhez kötött) felidézés gyakorlása elősegíti a tanulási képességek fejlődését.


Társasjátékok utazáshoz

Nagy társasjátékok kis testvérei. Az útitársasok kis méretüknél és a játékszabályok egyszerűségénél fogva kitűnő megoldásnak számítanak hosszú utazásban résztvevő gyerekek lefoglalására, szórakoztatására. Nyaralásnál szinte nélkülözhetetlen útitársak - segítségükkel esős időben is remekül szórakozhat az egész család!További információk:
info@jatektanoda.hu

 

Termékek


Akciós termékeink


HogyVagyHáz


  Fejlesztő foglalkozások
óvodásoknak
és kisiskolásoknak

Életvezetési és nevelési
tanácsok felnőtteknek

(Átlépés a HogyVagyHáz
oldalára a képre kattintva)


PARTNEREINK:


Tovább a DSzIT honlapjára