Kosár

>>>
 
 

Belépés

 


PARTNEREINK

Fejlesztő foglalkozások
óvodásoknak
és kisiskolásoknak

Életvezetési 
tanácsadás felnőtteknek

Nevelési tanácsadás
szülőknek, nagyszülőknek

 

Kedves Szülők!
Kedves Gyerekekkel Foglalkozó Szakemberek!
Kedves Játszótársak!


Ki ne állt volna már tanácstalanul, egyik lábáról a másikra billegve egy-egy játéküzlet gazdagon megrakott polca előtt, azon tépelődve: "Milyen játékot válasszak?"

Ha a játékot ajándékba, meglepetésnek szánjuk, akkor sem csupán arra a kérdésre keressük a választ: nincs-e már neki ugyanolyan, mint amilyent épp a kezünkben szorongatunk...

Hogy milyen a jó játék? - bizonyosan személyfüggő, s ezt nem csak a játékos kora és érdeklődése segít eldönteni. További támpontot jelenthet, hogy társas elfoglaltsághoz keresünk-e eszközöket, hogy tudjuk-e, mi lapul majd a kívülről tartalmasnak tűnő doboz belsejében, hogy játékunkban sikerül-e találkoznia a szórakozás ígéretének a motivációt jelentő kihívással... s sorolhatnánk.

Agócs Írisz munkája
Leginkább akkor mérlegeljük ezeket a szempontokat, ha a csemetéinkre gondolunk. Többnyire már a pedagógia iránt kevéssé fogékony szülők is tudják, hogy a játékok és gyerekkönyvek gondos kiválasztásával hozzá-segítjük gyerekeinket a harmonikus személyiség-fejlődéshez.

Tapasztalataink szerint azonban sok szülő és pedagógus tanácstalan, vagy a hatalmas kínálatot látva elbizonytalanodik,  s igényli az útbaigazítást. Szeretne jól különbséget tenni a silány minőségű, gyakran ízléstelen és ártalmas képi világú, illetve a művészi színvonalú, kreatív, a gyermek fejlődését szolgáló játékok és könyvek között.

Cégünk nem kisebb feladatra vállalkozott, mint hogy segítsen gyöngyszemeket találni a hazai játék- és gyermekkönyv-kínálatban. Így nem célunk, hogy  a honlapunkon TV-reklámok slágerei köszönjenek vissza. Ehelyett kizárólag olyan minőségi játékokat és fejlesztő kiadványokat forgalmazunk, amelyet gyerekekkel és szüleikkel naponta foglalkozó szakemberekként mi is  - velük együtt - szívesen és megelégedéssel használunk munkánk során. Az érdeklődőknek tanácsokkal szolgálunk a játékválasztáshoz, játékbemutatóink során a jól bevált, hagyományos játékszabályokat kiegészítve egy-egy játék sokszínű, kreatív felhasználási lehetőségét is szemléltetjük. A nevelési helyzetekben való eligazodás megkönnyítéséhez pedig válogatott populáris és szakirodalmat kínálunk a szülők és a szakemberek számára.

Munkánkban közvetlen kapcsolatra törekszünk partnereinkkel. Ennek során előzetes megkeresés alapján látogatjuk meg az érdeklődő intézményeket (óvodák, iskolák, nevelési tanácsadók, gyógypedagógiai központok, stb.), ahol ingyenes bemutató foglalkozásokat, játékbörzéket is szervezünk. A szülők és gyermekeik számára tartott bemutatóink elsősorban egyesületi rendezvényekhez, fejlesztő- és művelődési házak családos programjaihoz kapcsolódnak.

Kellemes böngészést kívánunk webáruházunkban, ahol a közismert játékok és társasjátékok mellett széleskörű kínálatot biztosítunk a fejlesztő játékok, logikai játékok, mozgásfejlesztő eszközök palettájáról. Szíves figyelmükbe ajánljuk megújuló gyermekkönyv katalógusunkat és gyermeknevelés témakörébe tartozó kiadványainkat!

Honlapunkon szereplő áraink kizárólag internetes megrendelés esetén érvényesek.További információk: